Afbeelding invoegen
Welkom op de website van ons droomhuis onder de Spaanse zon. Hier treft u alle informatie aan over onze prachtige villa, gelegen in de Spaanse regio Costa Blanca bij het pittoreske dorpje Javea. Casa Muy Bien ligt op het meest oosterlijke punt van het vasteland en kijkt uit over de Mediterraanse Zee. U kunt onze mooie casa het hele jaar door huren. Mocht u meer willen weten, dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Wij laten u graag zien wat onze villa en de Spaanse omgeving u kunnen bieden.
 
Om u nog enthousiaster te maken hebben wij een uitgebreide video in 4K kwaliteit gemaakt van onze villa en haar omgeving, compleet met beschrijvingen van alle faciliteiten.
Neem zeker even een kijkje om een goede indruk te krijgen!
 
De villa is geschikt voor zes personen, met de mogelijkheid tot uitbreiding naar twee extra personen (en één kind) in ons appartement gelegen op de begane grond. Zoals te zien in de video zijn alle vertrekken en terrassen perfect om u de meest onvergetelijke Spaanse vakantie te geven die u maar kan wensen.