Het Appartement

Op de begane grond, onder de eetkamer, bevindt zich het prachtige appartement. Dit appartement is in 2016 gebouwd als extra verblijf voor grote groepen gasten. In het appartement kunt u met twee volwassenen en eventueel een kind terecht. Er is een kinderbedje beschikbaar. Als u met twee families wilt komen. een drie-generaties vakantie wilt vieren of uw vrienden mee wilt nemen dan is dit appartement de perfecte optie om erbij te huren.
 
Als u de glazen deur van het appartement openzwaait loopt u gelijk de keuken binnen. Net zoals de keuken in de casa is deze ook van alle gemakken voorzien. U heeft de beschikking tot onder andere de koelvriescombinatie, oven met gaskookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, en in tegenstelling tot de casa treft u in deze keuken ook een vaatwasser aan.
 
De badkamer is eveneens van alles voorzien. Hier is een inloopdouche, toilet, wastafel, kast met handdoeken en een haardroger aanwezig. Het appartement heeft verder ook een lounge gedeelte met een gezellige zithoek en een tv om lekker te ontspannen. Tenslotte staat er een elektrisch verstelbaar tweepersoonsbed en een ventilator.
 
Let op: het appartement wordt niet apart verhuurd!