Dit is het oude centrum van de stad ondergedompeld in de middeleeuwse geschiedenis, die grotendeels bewaard is gebleven door de eeuwen heen. Hier kunt u dwalen door de doolhof van smalle straatjes en kleine pleintjes.
 

 

De gotische versterkte kerk van San Bartolome domineert het centrum van de stad.
Dit gebouw dateert uit de 15e eeuw. Aan de zijkant van de kerk is een prachtig neogotisch gebouw met daarin de overdekte markt, waar u lokale producten kunt kopen. De kleurrijke openluchtmarkt vindt plaats elke donderdagochtend. Een aanrader.
 
De Haven
 
Dit was oorspronkelijk een vissersdorpje, maar is nu uitgegroeid tot een van de belangrijkste toeristische centra van de stad. Hier tussen de moderne gebouwen vind je de oude wijken van smalle straatjes met de eenvoudige witgekalkte huizen van de vissers. Het is een levendige bruisende buurt met vele winkels, cafes, bars en restaurants. Proef de vis of lokale wijnen aan de boulevard en kijk naar de boten die voorbij komen.                                      
                                                          Afbeelding invoegen
 
Vanuit het hart van de haven stijgt de majestueuze structuur van de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Loreto met een dak dat de romp van een schip nabootst. De moderne Nautical Club bij de jachthaven heeft faciliteiten voor alle vormen van watersport.